اطلاعیه مهم آموزشی مربوط به حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۴۰۰-۹۹

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۴۵۳ خبر تصویری اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم آموزشی مربوط به حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 400-99

1-حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 400-99  برای همه مقاطع تحصیلی طی دو روز مطابق زمانبندی از تاریخ 99/07/19 لغایت 99/07/20 از طریق سامانه آموزشیار انجام خواهد شد.

2- در صورتیکه دانشجوی مقاطع کاردانی و کارشناسی هستید و در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 مشروط شده اید و بیش از 14 واحد درسی به استثناء دروس قرآن کریم و اندیشه ها و وصایای حضرت امام (ره) انتخاب نموده اید(به استثناء دانشجویان ترم آخر) نسبت به حذف دروس مازاد اقدام نمایید.

3- در صورتیکه دروس را بدون رعایت پیش نیازی و هم نیازی اخذ نموده و مطابق چارت ترمی انتخاب واحد ننموده اید، در زمان حذف و اضافه نسبت به اصلاح آنها اقدام نمایید.

4-با توجه به اینکه در برخی موارد سامانه آموزشیار محدودیتی در خصوص رعایت مقررات آموزشی اعمال ننموده است، لذا رعایت و اجرای کلیه مقررات آموزشی در خصوص اخذ وانتخاب دروس بر عهده دانشجو می باشد.

5- دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی توجه داشته باشند که انتخاب 2 واحد درسی از دروس عمومی معارف اسلامی در هر نیمسال تحصیلی الزامی است.

6- در صورتیکه دانشجوی مقاطع کاردانی و کارشناسی هستید ودر نیمسال دوم سال تحصیلی99-98 معدل ترمی 17وبالاتر کسب ننموده اید و بیش از 20واحد درسی انتخاب نموده اید(به استثناءدانشجویان ترم آخر)نسبت به حذف دروس مازاد اقدام نمایید.

7-در صورتیکه در انتخاب دروس شما دروس نامعتبر مشاهده می شود این درس جزء دروس انتخابی شما محسوب نخواهد شد.

8- دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی توجه داشته باشند در صورتیکه فقط حداکثر 24 واحد درسی باقیمانده دارید به عنوان دانشجوی ترم آخری محسوب شده و می توانید با هماهنگی گروه آموزشی و دانشکده نسبت به انتخاب همه دروس(24واحد) اقدام نمایید.

9-انتخاب و رعایت حداقل 12 واحد درسی برای دانشجویان(مقاطع کاردانی و کارشناسی) دوره تمام وقت  وحداقل 10 واحد درسی برای دوره پاره وقت الزامی است. و در صورتیکه تاکنون کمتر از تعداد واحد مذکور انتخاب نموده اید و در نیمسال جاری فارغ التحصیل نمی شوید، در زمان حذف و اضافه نسبت به تکمیل واحد های درسی اقدام نمایید.

10-انتخاب و رعایت حداقل 8 و حداکثر14 واحد درسی برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد  و حداقل 6 و حداکثر 10واحد درسی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی(با احتساب دروس جبرانی)الزامی است.دانشجو در آخرین نیمسال تحصیلی از شرط اخذ حداقل واحد آموزشی معاف است.

11-انتخاب پایان نامه،رساله/تمدید پایان نامه و رساله برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در صورت گذراندن کلیه دروس دوره الزامی است.

12-در انتخاب دروس دقت نمایید درس انتخابی،مربوط به رشته و مقطع تحصیلی شما باشد و اگر درسی را به طور اشتباه انتخاب نموده اید با استفاده از عنوان و تعداد واحد درسی موجود در چارت ترمی خود نسبت به اصلاح آن اقدام نمایید.

13- اگر تاکنون به هر دلیلی نتوانستید انتخاب واحد نمایید یا مشکلی در زمان حذف و اضافه مشاهده نمودید با هماهنگی گروه آموزشی مربوطه مشکل را برطرف نمایید.

14- در صورتیکه در انتخاب دروس و تحصیل در نیمسال جاری رعایت ضوابط و مقررات آموزشی نادیده گرفته شود انتخاب واحد توسط گروه آموزشی بررسی و درس/دروس مورد نظر حذف و امکان اضافه نمودن درس جدید فراهم نخواهد بود.

"پیشاپیش از همراهی و همکاری همه عزیزان تشکر میگردد."

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

لینک دانلود فایل