اطلاعیه در مورد انجام بخش عملی درس معماری اسلامی ۱ و درس مرمت استاد ذاکرزاده در ترم جاری ( اول ۱۴۰۰-۹۹)

۱۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۵۹۴ اخبار

دانشجویانی که در ترم جاری ( اول 1400-99) با دکتر ذاکرزاده درس های معماری اسلامی 1  و  مرمت را دارند . می بایست الزاماً در گروه با نام  memariislami1398   مربوط به پیام رسان آی گپ  عضو شوند و از کلیه اطلاعیه های مربوط به برگزاری این دروس با خبر گردند . بخصوص در مورد نحوه انجام بخش عملی دروس که هم اکنون شیوه اجرایی آن در گروه مذکور اطلاع رسانی گردیده است . هیچ عذری در مورد عضو نشدن در گروه مذکور پذیرفته نخواهد شد.    ( بهانه هایی مانند اینکه با  گوشی آیفون نمی توانیم عضو شویم ، این افراد به مدت دو سه ماه از یکی از اعضای خانواده بخواهند که با گوشی خود عضو گروه شوند و اطلاعیه ها را اطلاع رسانی کنند   اعضای خانواده مانند پدر ، مادر ، برادر ، خواهر و ....  و یا هر عذر و بهانه ای مانند مثال بالا )  عواقب عضو نشدن و بی خبری از شیوه برگزاری کلاس ها ، شیوه برگزاری بخش عملی و ........ بطور کامل با شخص دانشجو خواهد بود.

آخرین زمان تحویل پروژه های بخش عملی 30 دی ماه خواهد بود و به هیچ عنوان  و به هیچ عنوان  و  به  هیچ   عنوان   تمدید نمی گردد. از این تاریخ تا هر زمانی که دانشجو مراحل اخذ پروژه را طی نماید ، مهلت همان 30 دی بوده و  زمان اضافه ای به هیچکس اختصاص داده نخواهد شد. (  چه زود اقدام کنید و یا دیر اقدام کنید  ،  هر زمانی پروژه را بگیرید ، برای تحویل پروژه فقط تا 30 دی 99 فرصت خواهید داشت )   موفق باشید.