اطلاعیه تغییر زمان برگزاری امتحانات و پایان کلاس های نیمسال اول ۴۰۰_۹۹

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۶۷۳ خبر تصویری اطلاعیه ها
اطلاعیه تغییر زمان برگزاری امتحانات و پایان کلاس های نیمسال اول ۴۰۰_۹۹

با سلام و احترام
در خصوص پایان کلاس‌های آموزشی نیمسال اول ۴۰۰-۹۹، موارد زیر را به‌ اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می‌رساند؛
۱- کلاس‌های آموزشی نیمسال جاری در تاریخ ۹ بهمن ماه به اتمام می‌رسد.
۲- در بازه ۱۱ تا ۱۴ بهمن‌ماه بخش باقیمانده درس‌های عملی، کارگاهی، آزمایشگاهی و بخش عملی دروس عملی نظری برگزار می‌شود. امتحانات این درس‌ها نهایتا تا تاریخ ۱۴ بهمن‌ماه به اتمام خواهد رسید.
۳- امتحانات پایان‌ترم دروس تخصصی از ۱۵ تا ۲۹ بهمن برگزار می‌شود. که به‌تدریج در سامانه آموزشیار اصلاح خواهد شد.

لطفا همکاران عزیز به موارد زیر توجه داشته باشند:

1- اساتید محترمی که از بازه شروع رسمی کلاس‌ها به‌ هر دلیلی غیبت داشته‌اند، یا برای تکمیل سرفصل درس‌ به‌خصوص در مورد دروس دانشجویان ورودی جدید، با هماهنگی با دانشجویان و مدیر گروه‌ آموزشی، اقدام به برگزاری کلاس جبرانی، نمایند.

2- درصورت تشکیل جلسات در تمامی هفته‌های آموزشی، الزامی به برگزاری کلاس جبرانی نیست.

3- در مورد دروس عملی که به صورت مجازی برگزار شده خواهشمند است، حتما تأیید حضور در امتحان عملی برای ثبت نمره دانشجویان لحاظ شود تا بعد از ثبت نمره، درخواست تغییر یا حذف نمره مطرح نشود.

4- در مورد دروسی عملی که به صورت ترکیبی یا به‌صورت فشرده در هفته پایانی(بازه 11 تا 14 بهمن) برگزار می‌شود، اخذ امضای فیزیکی دانشجویان در لیست دروس عملی مطابق روال مرسوم لازم می‌باشد. در صورت نیاز به جلسه حضوری، با هماهنگی مدیر گروه و اعلام به دانشکده، از این بازه استفاده شود.

5- لطفا تا پایان دی ماه نسبت به طرح سوالات امتحان پایان‌ترم اقدام شود. نحوه بارگذاری سوالات متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

6- طبق توصیه معاونت محترم آموزش، با توجه مشکلات متعدد سامانه و عدم ایجاد پروفایل برای برخی از دانشجویان در زمان مقرر، درصورت صلاحدید لطفا تا حد امکان در عدم حذف دانشجویان مساعدت فرمایید.

با تشکر از همراهی شما