اطلاعیه مهم حذف دروس دانشجویان توسط آموزش در نیمسال اول ۴۰۰-۱۳۹۹

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۷۰۷ خبر تصویری اخبار

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم دانشکده هنر و معماری

لازم است کلیه دانشجویان محترم قبل از شروع امتحانات بصورت خیلی فوری به پروفایل خود در برنامه آموزشیار و به برگه انتخاب واحد خویش مراجعه کرده و از عناوین دروس انتخاب شده مجاز خود با خبر شوند.

تعدادی از دروس دانشجویان به دلائل زیر حذف (حذف مجاز)گردیده است که می بایست قبل از شروع امتحانات از عناوین دروس باقیمانده خود با خبر شوند.

تعدادی از دلائل حذف دروس :

_ عدم رعایت پیش نیازی و همنیازی دروس

_ گرفتن تعدادی از دروس گروه معارف بیش از حد مجاز

_ برداشتن اشتباه دروس هم نام از دانشکده های دیگر

_ عدم رعایت اخذ واحد به تعداد مجاز ( بعنوان مثال : کمتر از حد نصاب واحد اخذ شده باشد – دانشجو مشروط بوده و بیش از حد مجاز واحد اخذ کرده باشد – دانشجو ترم آخر نبوده و بیش از 20 واحد اخذ کرده باشد – دانشجو دارای معدل بالا نبوده و بیش از 20 واحد انتخاب کرده باشد و ......  )

یادآوری :

طبق آئین نامه آموزشی دانشگاه های کل کشور، مسئولیت اخذ واحد صحیح از لحاظ مختلف با شخص دانشجو بوده و کلیه عواقب رعایت نکردن قوانین بعهده ایشان می باشد . همچنین به هنگام انتخاب واحد بصورت اتوماتیک ، سیستم این موضوع را به شما یادآوری می نماید و از شما تعهد می گیرد و پس از تائید شما ، اجازه انتخاب واحد را می دهد.

نکته خیلی مهم :

در حال حاضرنیز دانشجویان محترم می بایست کلیه دروس اخذ شده خود را کنترل نمایند تا از لحاظ مختلف اشتباهی پیش نیامده باشد. اگر به  اشتباه درسی را گرفته باشید و هم اکنون توسط سیستم حذف نشده باشد ، موظف هستید به آموزش دانشکده اطلاع داده و آن را حذف نمائید . در غیر این صورت به هنگام فارغ التحصیلی با مشکل مواجه خواهید شد .

اگر درسی را هم اکنون  بصورت اشتباه اخذ کرده باشید و سیستم حذف نکرده باشد ، این حذف نکردن به هنگام فارغ التحصیلی دلیل موجهی برای شما محسوب نمی گردد.

لطفاً هم اکنون دروس خود را با دقت از جهات مختلف کنترل کنید و برای ترم های آتی نیز توجه زیادی را مبذول فرمائید. موفق و سلامت باشید.

آموزش دانشکده

اسامی دانشجویان  که دروس آنها  حذف مجاز گردیده است