اطلاعیه مهم امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۴۰۰_۹۹

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۶ کد : ۱۷۴۵ خبر تصویری اطلاعیه ها

مخصوص دانشجویان  محترم

_ قبل از شروع امتحانات مجدداً مجدداً مجدداً مجدداً کارت ورود به جلسه امتحانات  ونام دروس خود بعلاوه تاریخ و ساعت هر امتحان  را چک نمائید.

_ وقت تعیین شده برای هر امتحان را به دوقسمت تقسیم کنید تا دچار مشکل نگردید. یک قسمت برای پاسخگویی و یک قسمت برای آپلود پاسخنامه ( وقت اضافه برای آپلود به شما داده نخواهد شد)

_ اگر به هر دلیلی نتوانستید که در سیستم دان پاسخنامه خود را آپلود کنید ، می بایست پاسخنامه خود را  همزمان به دو ایمیل ارسال کنید. ایمیل استاد و ایمیل دایره امتحانات دانشگاه ( آدرس هر دو ایمیل در برگه سوالات امتحانی در اختیار شما قرار خواهد گرفت )     آدرس ایمیل دایره امتحانات دانشگاه :

Emtehanat@iauet.ac.ir

نکته مهم :

ارسال ایمیل به استاد و به ایمیل دایره امتحانات می بایست حتماً در همان روز و تاریخ و ساعت برگزاری امتحان مربوطه باشد. در مواقع مورد نیاز توسط شورای آموزشی دانشگاه ، ایمیل استاد ، دانشجو و دایره امتحانات چک می شود. ( چندین مورد مشابه  در نیمسال گذشته انجام شده است )

_ پاسخنامه خود را فقط توسط یک فایل می توانید آپلود کنید.

_ برای ارسال پاسخنامه دو شیوه قابل اجرا می باشد : یا پاسخ های خود را با کامپیوتر تایپ کنید و فایل آن را ارسال کنید و یا پاسخ های خود را روی برگه کاغذ نوشته و از روی آن عکس بگیرید یا اسکن تهیه کنید و ارسال نمائید.

نکته مهم :

تاکید تاکید تاکید می شود استفاده از هرگونه پیام رسان داخلی یا خارجی جهت گرفتن سوال و ارسال پاسخنامه ممنوع می باشد. ( فقط سیستم دان یا ایمیل آن هم طبق شرح بالا )

_ به هیچ عنوان سوال برای شما ایمیل نخواهد شد. توجه داشته باشید که ورود دانشجو به سیستم امتحانات دان الزامی می باشد. در غیر این صورت برای شما غیبت ثبت خواهد شد .

_ اگر ایمیل شخصی ندارید ، تا هنگام شروع امتحانات یک ایمیل برای خود ثبت کنید و اگر نیاز شد که پاسخنامه تان را ایمیل کنید با ایمیل به نام خودتان این کار را انجام دهید.

_ اگر نیاز شد که پاسخنامه خود را به دو آدرس مذکور ایمیل کنید ، توجه داشته باشید که در عنوان ایمیل نام خود ، شماره دانشجویی ، نام درس و نام استاد را قید کنید.

_ قبل از شروع به پاسخگویی حتماً در آغاز و در بالای برگه پاسخنامه ، نام و شماره دانشجویی خود ، نام درس ، نام استاد را قید نمائید.

_ ممکن است برای ارسال پاسخنامه خود نیاز به برنامه های خاصی پیدا کنید ، این برنامه ها را از قبل روی دستگاه خود نصب و نحوه کار با آنها را یاد بگیرید. برنامه هایی مانند : زیپ کردن فایل ها – پی دی اف کردن – برنامه برای کم کردن حجم فایل ها و ......

_ توجه داشته باشید در پایان هر امتحان و ارسال پاسخنامه ، حتماً باید دکمه ثبت آزمون را کلیک کنید تا پاسخنامه ثبت و نهایی گردد.

_ قبل از شروع هر امتحان ، باطری کامپیوتر و شارژ گوشی خود را کامل نمائید تا در صورت قطعی برق دچار مشکل نگردید.( پیش آمدن اینگونه مشکلات از نظر امتحانات موجه نمی باشد)

_در صورت امکان ، هم اینترنت کابلی منزل و هم اینترنت گوشی در اختیار داشته باشید  تا اگر برای یکی از آنها مشکلی پیش آمد بتوانید از دیگری استفاده کنید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

دانشکده هنر و معماری