فرآیند ارزشیابی و اخذ کارت ورود به جلسه‌ی امتحان

۰۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۸۵۱ خبر تصویری اطلاعیه ها

فرآیند ارزشیابی و اخذ کارت ورود به جلسه‌ی امتحان

توجه: در صورت داشتن بدهکاری ابتدا از طریق منوی "ثبت نام دروس دانشجو" زیرمنوی "مدیریت مالی نیمسال های تحصیلی" دکم‌ ی پرداخت الکترونیکی شهریه اقدام به تسویه حساب مالی نموده و یا با مدیر مالی واحد دانشگاهی در خصوص تعیین تکلیف وضعیت بدهی ارتباط داشته باشید. در غیر این صورت ارزشیابی اساتید و اخذ کارت ورود به جلسه ی امتحان امکانپذیر نمی باشد و پنل دانشجویی بر روی منوهای خدمات آموزشی غیرفعال می باشد. پس از پرداخت و یا تعیین تکلیف بدهی از سامانه خارج شده و پس از دقایقی مجددآً وارد سامانه شده تا منوهای آموزشی فعال شود.

۱_ منوی ارزشیابی و زیرمنوی "ارزشیابی استاد در نیمسال جاری" را انتخاب نمایید.

۲_ با انتخاب این زیر منو وارد صفحه لیست دروس نیمسال جاری شده و در قسمت چپ صفحه با انتخاب لینک "ارزشیابی استاد" وارد صفحه ارزشیابی می شوید.

۳_ با توجه به سوالات نمایش داده شده در این صفحه، گزینه‌ دلخواه برای هر سؤال را انتخاب نمایید. (انتخاب یک پاسخ برای هر سؤال ضروری می‌باشد.)

۴_ پس از انتخاب تمامی پاسخ‌ها، دکمه "ثبت" را انتخاب نمائید. توجه داشته باشید با زدن دکمه ثبت، ارزشیابی مجدد برای استاد مربوطه امکانپذیر نخواهد بود و لینک مربوط به ارزشیابی استاد غیرفعال می گردد.

۵_ جهت ارزشیابی سایر دروس با زدن دکمه بازگشت به صفحه دروس نیمسال جاری بازگشته و ارزشیابی سایر کلاس درسها را به روش فوق انجام دهید.

۶_ پس از اتمام ارزشیابی تمامی کلاس‌درس‌ها، اخذ "چاپ کارت ورود به جلسه امتحان" که به صورت یک دکمه در انتهای صفحه دروس نیمسال جاری قابل مشاهده می باشد، امکانپذیر می‌شود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق